GRATIS VERZENDEN VANAF EEN BESTELLING BOVEN €50      BESTELLING VOOR 15.00, MA t/m VR DEZELFDE DAG VERZONDEN     UITSTEKENDE KLANTENSERVICE   GRATIS VERZENDEN VANAF EEN BESTELLING BOVEN €50      BESTELLING VOOR 15.00, MA t/m VR DEZELFDE DAG VERZONDEN     UITSTEKENDE KLANTENSERVICE          

Thermisch printen

Thermisch Papier Structuur

Thermisch papier bestaat uit een basispapier en enkele speciale coating lagen. Aan de oppervlaktezijde (de opnamezijde) worden de precoat laag en de thermische laag gecoat.

Basispapier

De eerste laag van het thermisch papier is basispapier dat speciaal is ontwikkeld voor de thermische papiertechnologie. Het basispapier is bedekt met een thermische laag.

Precoat-laag

De precoat laag verbetert de warmte-isolatie, gladheid, uniformiteit en verankering van de thermische laag.

Thermische laag

Het doel van deze laag is om afbeeldingen te produceren met een thermische reactie. In de praktijk wordt het papier zwart in de verwarmde gebieden vanwege deze laag met chemicaliën zoals kleurstof, ontwikkelaar en sensibilisator.

 

Als u op zoek bent naar betrouwbare en hoogwaardige bancontact rollen, kassarollen en een schoonmaak pen om uw thermische printer in topconditie te houden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden kwalitatieve producten aan die uw bedrijf soepel laten draaien en ervoor zorgen dat u kunt blijven vertrouwen op uw thermische printer. 

Heeft u al eerder besteld? Herhaal eenvoudig uw laatste bestellingen!